Leende...

Idag har jag försökt att få ett leende rån Ludvig på kort, för att visa att han ler mer än bara i sömnen, men ingen lycka... han slutar att le när jag ska ta kort ju!?! Hur snabb kamer abehöver man ha för att fånga ett, tycker att vi har en ganska snabb kamera... hmmm... jaja nån gång kommer jag nog att lyckas att fånga ett.
Har även varit och hälsat på några tanter som jag har jobbat med :) Det var så roligt att träffa dom igen!

Annars har det inte hänt så mycket de sennaste dagarna, de har varit lungt och skönt. Ludvig han växer och växer. Provade lite kläder i strl. 62 på honom idag och några plagg passade på honom nu så snart får jag lägga 56 kläderna på hyllan. Han börja ju bli mammas stora pojk nu, han är hela 7 veckor idag.



13 November - Nytt

Har varit på stan och handlat lite nytt till både Ludvig och mig. I onsdags var jag med Cissi på stan. Behövde lite hjälp med att hitta kläder till dopet. Tror vi gick i varenda affär innan jag hittade en skjortkläning som satt perfekt. Så nu har hela familjen kläder till dopet iallafall.  


         


Ludvig har fått lite nya saker också blandannat en badstol, eller vad man ska kalla det, så han kan ligga i badet lite längre för man orkar inte hålla honom så länge annars. Han provbadade den igår och det gick kanon. Den passar även vår badbalja vilket jag blev glad över. Vi har en badbalja som är lite mindre men man kan fälla ihop den så den inte tar så stor plats vilket är ett + för oss då vi inte har så mycket utrymme att lägga alla saker på. Hittade även ett påslakanset till spjälsäng på rea som han ska få i julklapp. Så ännu en julklapp klar, dock är inte alla Ludvigs julklappar klara han sa få några till.



Bjuder även på en utslagen lite Ludvig i sin babysitter. Han satt och väntade på att mamma skulle bli klar med håret så han kunnde få på sig sina kläder. Stackars liten!!


10 November - Dagar som gått

Ja det har varit hektiska dagar de senaste dagarna. Vi har varit hos mina föräldrar och så har jag farit hit och dit , bland annat har jag varit hos frissan och klippt mig. Är såååå nöjd med både klippningen och färgningen. Nu ska jag bara få frisyren att bli lika bra som den var när man gick därifrån, men övning ger färdighet så det är bara till att öva så kanske det kan bli hyfsat bra även när man själv har pillat i håret ;)

Hos mina föräldrar hade vi det så mysigt! Vi har varit inne i den stora staden Karlskrona, där jag råkat få på mig spenderbyxorna på så några saker till Ludvig fick åka med hem. Vi firade även farsdag för min pappa och Ludvigs pappa. På söndagen var vi hos några kompisar. Det var kanonmysigt och så bjöds det på god mat. Tack Johanna och Stoffe för en supermysig dag och för den goda maten! 


Johanna och Tristan när dom var och hälsade på Ludvig för första gången!!


Deras andra söta lille son Devin

Idag så har vi träffat Emelie en på fm. Vi var ute och gick en runda och efter det gick vi inom ICA och köpte fika som vi mumsade i oss! Nu sitter jag och Ludvig och väntar på att pappa ska komma hem från jobbet, får se om vi har myskväll hemma eller hitta på något. Man är så rastlös nu när man är hemma hela dagarna.


  


BVC + promenad

Japp idag har vi varit på BVC med lillkillen. Han vägde 4715 g och var 55 cm lång så han hade växt på sig rejält sen förra gången. Fick även beröm för att han var så duktig med att fästa blicken och kunna fokusera och följa bvcsköterskan. Man blir så glad när man får höra sånt. Efter att hon hade berömt honom så kissade han ner henne som tack.. hahaha.. de var andra gången han kissade ner henne, han gjorde de när hon var på hembesöket som man har första gången.

Vi har också varit ute och gått med Jonna, Lowe och deras lilla hund Sheila (stavade jag rätt Jonna??). Vi gick runt Östra lungnet och vidare till Lungnet. En härlig promenad i det fina höstvädret. Det är tredje tisdagen som vi är ute och går... kalasbra för vi vill ha bort de där mammakilona som man får på köpet när man blir gravid... men det är det värt när man får så fina guldklimpar...

Har även varit inne i stan och handlat farsdagspresent till sambon som Ludvig ska ge sin pappa på söndag, men vad det blev kan jag inte avslöja här ifall Tobbe kikar in och läser här men jag hoppas att han blir glad i varje fall.

Nix, nu är Ludvig arg och trött så jag får hjälpa Tobbe..


God Natt!!
  

Ett nytt försök

Ja då ska jag försöka mig på att blogga igen och se gur det går, om jag kommer att fortsätta eller sluta. Ja vi får se vad som händer, jag kommer kanske att tycka det är roligare nu än innan i och med att man har sin lille guldklimp att skriva om och inte bara sig själv. Jag kommer att skriva om min vardag som mamma, vad vi hittar på för äventyr och om Ludvigs utveckling och hans framsteg, vilket båda jag och min sambo ser fram emot.

 

Min lilla sprattelgubbe

Min lille sprattelgubbe


RSS 2.0