Nya tag...

Ja, nu får det vara dax med nya tag här på bloggen!! Ska försöka blogga lite mer, men det är svårt att hitta tid til de. Dock fundera jag på att låsa bloggen, men jag ska fundera lite till på det!!

Hänt sen sist då... hmmmm.... jo jag har jobbat i sommar, 4veckor blev det. Var så kul att komma tillbaka och jobba, det är guld värt att komma hemifrån så man får sakna det man har hemma det finaste som finns, min lille prins!!! Har även klipp mig kort och är superdupernöjd med det, som vanligt. Vi har även köpt en bostadsrätt som hållerpå att byggas, eller de har grävt en stor grop där vårt hus ska vara, så flyttlasset går om ett år om någon är intresserad at hjälpa oss ;)

T börjar jobba på måndag så idag stod det fiske på kalendernså då har jag och Ludvig myst med Jonna, Lowe och Sheila på eftermiddagen. Vi började med att fika på frallor som jag har bakat idag, så mumsigt!! Sen var tanken att vi skulle gå till en lekpark med barnen men barnen satt så snällt i vagnarna så vi tog en promenad istället!! SKÖNT för det var evigheter sen man rörde på fläsket :)


Bjuder på en bild på kompisarna Lowe & Ludvig

RSS 2.0