Många bollar i luften...

Är och hitta på en massa saker med Ludvig nu. Det är babysim, sångstund i kyrkan, promenader och en massa fikastunder som tillhör mammaledighet :D. Det är så kul att göra en massa med Ludvig och se hur han utvecklas genom att han tittar vad andra barn gör. Han är en riktig liten härmapa. Det som är roligt att göra just nu är att lägga sig på sidan när man ska byta blöja, dock tycker inte varken hans mamma eller pappa att det är lika kul då blöjan kommer på sniskan och då blir et lätt en liten läcka :)

På babysimmet förra veckan så dök vi för första gången med de små busarna. Ludvig tyckte att det var riktigt kul att dyka och gav oss ett leende när han kom upp. Får hoppas att han tycker att det är lika kul denna gången oxå.  Men att duscha efter badet är fortfarande inte så kul men det är tur att farmor kan vara med ibland och ta hand om honom så jag kan få duscha i lite lugn och ro. Tack farmor för hjälpen!!

Idag är det fettisdagen och det har slinkit ner en semla idag även att jag inte är så förtjust i det och nu när T kom hem så ville han oxå ha en semla så det får bli en runda till affären efter maten skulle jag tro för att köpa två om det finns några kvar. 

Dags för att laga lite mat och sedan mys med la familia!!  


Tävling om en body från Lundmyr



Jag är med och tävlar om en valfri Lundmyr body/tröja från www.tuffatilda.se Tävlingen finns hos www.ninninusens.blogg.se !

Japp jag är med och tävla om en body till grabben från Lundmyr. Dom har ju så fina kläder där och super bra kvalitet spm är mjuk och skön mot ditt barns hud.

Gå in och tävla ni med!! (man behöver ingen blogg för att vara med och tävla
)

RSS 2.0