Från mage till rygg...

Japp igår vände min lille prins sig från mage till rygg!! Han såg lite förvånand ut första gången men när han vände sig andra gågen var han superglad och sprattlade och skrattade. Tyvärr han jag inte ta kort på det men jag hoppas att jag kan filma det nån gång... En sak som man vill ha sparad och kunna se en annan gång :) Något annat som oxå tycker är kul är att ha benen uppe i luften när han ligger på rygg samt att dra i mammas hår, vilket mamma inte tycker är lika kul. Han flinar dock varje gång han lyckas få tag i håret så numera har jag oftsat håret i en toffs. Han pratar även en massa, på sitt språk förstås, han kommer inte att vara tyst en sekund sen när han lär sig prata.. hahaha man kommer att ha skavsår i öronen :D

På babysimmet som var i onsdags var han mest ledsen. Han HATAR att få vatten på huvudet. Han höll andan så fort en droppe kom på huvudet. Vi har dock pinat honom här hemma i baljan så han blir van vid det. Vi får se vad han tycker om det på onsdag om han gråter då oxå. Kan ju säga att det gick bättre här hemma när han fick vatten på huvudet så han kanske börja att vänja sig. Hoppas kan man ju alltid!

Nää nu ska jag hjälpa T med klädkammaren, han försöker få lite bättre ordnig i den. Försöka kan man ju alltid :D

                         
                                               

Fullt upp!!

Ja det har inte hunnits med att blogga nu på ett tag. Man har så mycket att göra, vilket är kul. Vi har firat min mormor som har fyllt hela 80 år. Vi var ute och åt hela släkten, kul att se alla för det händer inte allt för ofta. Sen har vi även firat 2 små busiga killar som fyllde 1 respektive 2 här nu i januari.

I veckan har vi varit på föräldragrupp, babysim och fika med mammor som jag träffade på föräldrautbildningen. Det är så kul att träffa och se alla bebisar som har kommit ut nu. Kul att se vad alla har fått oxå. 

Ludvig tyckte att babysimmet var superkul. Han plaskade med benen som han brukar göra i sin lilla badbalja. Tror oxå att han tyckte det var kul att se alla de andra små barnen som oxå var där. Han var så glad hela tiden när vi badade. Sen när vi hade informationen så somnade ´han så gott i mitt knä. 

Just nu sover min lilla älskling! Han borde var supertrött för han var ledsen i över en timme här ikväll, han var inte nöjd med något. Det är inte första gången som han får skrikattacker. Man kan inte trösta honom heller. Hmmm är lite kluven på vad det kan vara. Förhoppningsvis är det bara lilla jag som oroar mig lite för mycket, som vanligt :)

Nää nu är det dags för bingen!!!
God natt!!


 
Provar en mössa som jag hade när jag var liten

Ett tag sen...

Ja nu var det ett tag sen jag skrev här. Har haft en del att göra så det har inte funnits tid över att skriva här. Jag jobbade hela förra veckan så när man kom hem myste jag med lillkillen . Det skönaste var att maten stod på bordet när jag kom hem, såååå skönt. Det var riktigt roligat att jobba några dagar, dock saknade jag Ludvig men han hade det bra hemma hos sin pappa. Det är bra att dom får lite egen tid utan mig även när han är så här liten.
Ludvig fick även sin 3 månaders spruta förra veckan. Åhh vad han var ledsen efter den andra sprutan. Det tog lite tid att lugna ner honom men tillslut så lugnade han ner sig. Han fick lite feber på kvällen men annars så hade han varit sig själv. han kissade även ner bvc-sköterskan för tredje gången... hahahaha... Man får inte stå i skjutlinje för Ludvig då finns det risk att man får byta kläder :D

Annars rullar dagarna på med att träffa kompisar och mammor från fräldragrupper mm. Det är kul att träffa andra och prata av sig lite.

Ha det gott!!!

Min lilla sprattelgubbe

Nytt år med nya utmaningar...

Ja då är det ett nytt år och jag hoppas att 2010 kommer att bli lika bra som 2009 har varit. Familjen inledde det nya året med magsjuka men vi får hoppas att det blir bättre än så.

År 2009 har varit ett bra år för oss, speciellt i september då vår lille älskling Ludvig kom till oss. Det finns inget mer underbart än att vakna till hans joller om morgnarna.

År 2010 så kommer jag att vara mammaledig med Ludvig, vilket ska bli så kul att få se hur han utvecklas för varje dag. Just nu ligger han och halv slumrar här bredvid mig i soffan. Han har utvecklats så mycket det senaste 2 veckorna. Han ta tag i allt nu när han har lärt sig att greppa och har fått lite mer teknink och styrka i sina tag oxå.

Nää nu ska jag ta och väcka sambon för magen kurrar något enormt.

                                
                                                                    Ludvig nyfödd

                                 
                                                                   Här är han 3 månader

RSS 2.0